Publicerad: 2021-12-22

Yvonne Hejdenberg, kommunikationschefDen 1 januari tillträder Yvonne Hejdenberg som kommunikationschef på Spelinspektionen. Hon kommer närmast från tjänsten som kommunikationschef på Södertälje sjukhus, Region Stockholm.

Yvonne Hejdenberg har mångårig erfarenhet av att arbeta med kommunikation, PR och varumärkesfrågor från flera olika branscher i både privat och offentlig sektor. Under åren 2009–2012 var hon dessutom kommunikationschef i dåvarande Lotteriinspektionen.

- Jag är verkligen glad över möjligheten att återigen få arbeta med så viktiga frågor som ansvarsfullt och lagligt spel. Den svenska spelmarknaden har på kort tid genomgått en stor förändring och Spelinspektionen har en mycket viktig roll i arbetet för en sund och säker spelmarknad i Sverige. Som kommunikationschef kommer jag att bidra till att såväl synliggöra som tydliggöra expertmyndighetens uppdrag, säger Yvonne Hejdenberg.

Yvonne Hejdenberg har lång och bred erfarenhet av kommunikationsområdet. Hon har dessutom de personliga egenskaper som krävs för att leda en organisation i förändring. Vi välkomnar Yvonne Hejdenberg till Spelinspektionen och ser fram emot att fortsätta utveckla myndighetens kommunikationsarbete tillsammans, säger Spelinspektionen generaldirektör Camilla Rosenberg.