Kontakta oss via formuläret nedan.

Har du en fråga om spelmarknaden, klagomål eller tips om ett spelbolag som inte följer gällande regelverk? Använd i så fall webbformuläret här nedan.

Men innan du skickar in tänk på följande:

  • Vill du stänga av dig från spel? Använd Spelpaus.se.
  • Spelinspektionen kan inte lösa eventuella tvister mellan dig och spelbolaget. Vänd dig istället till Allmänna reklamationsnämnden. De kan pröva tvister som överstiger 1 000 kronor.
  • Har du eller någon du känner spelproblem kan du få hjälp genom att kontakta Stödlinjen, Spelberoendes Riksförbund, spelberoendegruppen. Du kan också söka hjälp hos din kommun eller hos sjukvården i din region.
  • Hos Konsumentverket kan du anmäla spelbolag som du anser använder otillåten marknadsföring eller har oskäliga avtalsvillkor.
  • Du kan även läsa mer om vad som gäller under våra frågor och svar.

Vad gäller ditt ärende?
Vem är du eller vem företräder du?

Klagomål och tips är viktiga för oss! Med hjälp av dessa uppmärksammas vi på aktuella konsumentproblem och vi får värdefull information om hur spelmarknaden verkligen fungerar.

När vi tagit emot ditt meddelande

Vi kommer att svara dig så snart som möjligt. Om du angett en e-postadress kommer du få en bekräftelse skickad till dig som bland annat innehåller ett så kallat diarienummer för ärendet.

Vi kan inte hjälpa dig med att kommunicera med ett spelbolag eller lösa en eventuell tvist. Istället kommer vi att analysera alla tips och klagomål och kan i vissa fall öppna tillsynsärenden mot enskilda spelbolag. Vid allvarliga regelöverträdelser kan spelbolaget få en sanktion eller sin licens återkallad. Spelbolaget kan dock överklaga Spelinspektionens beslut till domstol.

Hantering av personuppgifter

Om du anger namn och e-postadress när du kontaktar oss så kommer vi spara uppgifterna för att kunna svara dig. Tänk på att inte lämna mer uppgifter om dig själv än vad som är nödvändigt.

Här kan du läsa mer om Spelinspektionens behandling av personuppgifter.

Spelinspektionen är en statlig myndighet. Handlingar som kommer in till myndigheten blir därför som huvudregel allmänna handlingar som omfattas av offentlighetsprincipen. Personuppgifter kan alltid komma att lämnas ut med stöd av offentlighetsprincipen, med undantag för uppgifter som omfattas av sekretess.